28.1 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Cearta de la vârful ţării îi enervează pe români: „Are pretenție la mine să mă comport altfel decât ei? Eu am șapte ani de acasă!”

Cele mai citite

Prețurile mâncării au luat-o razna. Benzina e scumpă, gazul scump, curentul scump. Porumbul e sfrijit în coceni, leul e tot mai ieftin, iar floarea-soarelui zace pipernicită și seacă-n câmp. În peisajul acesta, politicienii din vârf și-au adus certurile și circul. Iar gestul lor enervează deja cetățeanul care așteaptă ca politicul să-i îmbunătățească traiul, nicidecum să-l tulbure. Ce spun românii despre circul politic al ultimelor zile, vedeți în materialul următor.

-E un balamuc total! După 30 de ani mă așteptam să se cearnă clasa asta politică. Să avem niște oameni cu prestanță și la intern și la extern. Nimic! Balamucul și mai mare! Are pretenție la mine cineva din clasa politică să mă comport altfel decât ei? Eu mă comport altfel pentru că am șapte ani de acasă! Dar de la ei n-avem ce să învățăm. Învățăm numai rele! Numai prostii!

– Mi-e silă să mă mai uit! Mi-e rușine să fiu român, domnule, din cauza lor. Asta e! Mi-e rușine să fiu român. Ei se ceartă pentru ciolan, pentru nevoile lor, nu se gândesc la noi.

-Sincer, mie nu-mi place cearta asta! Că ei nu se gândesc deloc la pătura de jos. Că noi n-avem putere de cumpărare. Dacă vrei să-ți faci și tu viața mai frumoasă sau ceva… nu poți s-o faci. Pentru că nu avem bani. Fac alianță pentru ei, domnule.

– Alianța șmecheriei!

– Șmecherie, auziți! 

-Ei se ceartă pe ciolan și noi suferim!

– Păi cum, bă’: să scumpești tu gazele sută la sută? Sută la sută, mă, mâncați-aș sufletul!? Păi nu mai e de trăit! Că alimentele… Nu e chestia de alimente. Altele sunt mai rele!

– Auzi? Ei se ceartă, ei se împacă. Dacă se ceartă și noi zicem ceva, tot ca ei rămâne.

 – Când auzi… astăzi, mâine se mărește. Acum, de la 1 octombrie, se mărește pâinea, carnea… Se scumpește tot!  Păi ei se ceartă și, pe partea ailaltă, ei se împacă. În față să vadă lumea că se ceartă între ei și pe partea ailaltă ei se împacă. Se duc și se întâlnesc și zic:  Bă ce i-am păcălit! I-am tras și i-am păcălit!

 – Rău! Din rău în mai rău. Așa se vede.

– Politicienii ce să facă? Iau banii, beau cafele, se duc la mare. Ce să facă? Se ceartă unii cu alții și nu fac nimic. Numai vrăjeală! Deci… să stea la putere și nu fac nimic.

Articol sursa: www.Digi24.ro

- Reclamă -

Pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclamă -

Ultimele articole