28.1 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Cîțu avertisment către Orban: Cine face demersuri împotriva propriului partid va suporta consecințele

Cele mai citite

Liberalii din tabăra lui Florin Cîțu au convocat, miercuri ședința Biroului Politic pentru a decide strategia pentru următoarele zile dar și modificări la statutul partidului. Florin Cîțu a declarat înainte ședinței că va fi supus sancțiunilor orice membru PNL care „face demersuri împotriva propriului partid”.

Declarația lui Cîțu vine în contextul în care Ludovic Orban, în calitatea de președinte al Camerei Deputaților a anunțat că va pune în dezbaterea Parlamentului moțiunea depusă de USR-PLUS și AUR.

„Membrii PNL care fac demersuri sau participă la acțiuni acțiuni împotriva propriului Guvern vor suporta consecințele”, a spus Florin Cîțu înaintea ședinței convocată în Modrogan.

Surse politice au declarat pentru HotNews.ro că tabăra lui Florin Cîțu intenționează să voteze în Biroul Politic două rezoluții: una care să prevadă sancțiuni dure care să meargă până la excluderea din partid a membriilor PNL care acționează împotriva propriului Guvern; a două propunere vizează faptul că PNL exclude orice Guvern din care să facă parte PSD.

Sursa: www.HotNews.ro

- Reclamă -

Pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclamă -

Ultimele articole