28.1 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Florin Cîțu: „Orban pare cel mai mare susținător al moțiunii de cenzură USR-AUR”

Cele mai citite

Florin Cîțu a declarat pentru Digi24 că mai discută Ludovic Orban, deși „pare cel mai mare susținător al moțiunii de cenzură USR-AUR”.  Premierul a mai spus că este „surprins” de acțiunile acestuia din Parlament din ultima perioadă.

 

„Da, bineînțeles, a fost la ultimul BPN în care s-a cerut vot pentru susținerea demersurilor premierului, de susținere a premierului Florin Cîțu, a demersurilor pe care le voi face în continuare la guvernare și a votat chiar pentru. Deci există colaborare, discutăm. Mă surprind acțiunile sale din Parlament din ultima perioadă, dar asta este.

Am mai spus, pare cel mai mare susținător al moțiunii USR – AUR. Este cel care dorește foarte mult să fie citită neapărat, să treacă această moțiune. 

El trebuie să răspundă liberalilor pentru că până la urmă este vorba de premierul liberal, este vorba de PNL . Dacă președintele PNL pare în spațiul public că este cel mai mare susținător al unei moțiuni URS-AUR, trebuie să le explice lor acest lucru.

I-am spus public că mă surprinde că la 11 noaptea a stat să facă un BPR pentru această moțiune, dar niciodată nu l-am văzut să stea la 11 noaptea pentru legea consumatorului sau alte proiecte de legi. Doar mă surprind aceste acțiuni.  Aceste acțiuni trebuie explicate membrilor PNL că un președinte al PNL poate ajuta să pice un guvern liberal,” a explicat Florin Cîțu.

Articol sursa: www.Digi24.ro

- Reclamă -

Pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclamă -

Ultimele articole