28.1 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Focar de COVID-19 la Opera din Craiova. Un angajat a ajuns în stare gravă la spital, iar alți 14 au fost depistați pozitiv

Cele mai citite

Un focar de COVID-19 a apărut la Opera Română din Craiova. 14 angajați au fost depistați pozitiv, iar unul dintre ei este, din păcate, în stare gravă.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Este vorba de 14 angajați din cei 172 de la Opera Română din Craiova. Aceștia au fost testați și confirmați în ultimele 3 zile cu COVID-19.

Totul a pornit după ce unul dintre angajați s-a simțit foarte rău și a fost dus la spital. În prezent acesta se află internat în Secția de Terapie Intensivă și este în stare foarte gravă.

Cei din conducerea Operei au luat decizia să testeze mai mulți angajați, iar acum vorbim deja de un focar de 14 cazuri de infectare.

Activitatea instituției a fost sistată momentan, o parte dintre angajați lucrează de acasă, iar o parte dintre ei sunt în carantină.

În zilele următoare se va decide dacă va fi reluată activitatea la Operă, sau personalul care are posibilitatea să lucreze tot de acasă, să o facă în acest mod. Cert este că în următoarele zile vor fi testați toți angajații și este posibil ca și alte persoane să fie confirmate cu COVID-19.

Articol sursa: www.Digi24.ro

- Reclamă -

Pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclamă -

Ultimele articole