28.1 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Incendiul care a izbucnit pe terasa unui bloc cu 12 etaje ar fi pornit de la lampioane lansate la o petrecere de lângă clădire

Cele mai citite

Incendiul care a izbucnit sâmbătă seara pe terasa unui bloc cu 12 etaje din nordul Capitalei ar fi pornit de la lampioane lansate la o petrecere de lângă clădirea care se afla în construcție. Informația a fost făcută publică de primarul Clotilde Armand. „Blocul nu este locuit… dacă ar fi fost, posibil că acum am fi asistat la o tragedie”, a scris edilul Sectorului 1 pe Facebook.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, spune că trebuie luate măsuri urgente în ceea ce priveşte comercializarea şi utilizarea lampioanelor.

Afirmaţiile acesteia vin în urma incendiului de sâmbătă seara de la un bloc aflat în construcţie pe str. Parcului care ar fi pornit de la nişte lampioane lansate la o petrecere de lângă imobil.

„La ultimul etaj al blocului care a luat foc aseară în Sectorul 1 erau depozitate butoaie cu smoală. Am aflat de la autorităţi că incendiul a pornit de la nişte lampioane lansate la o petrecere de lângă bloc. În prezent, blocul nu este locuit… dacă ar fi fost posibil că acum am fi asistat la o tragedie”, a scris primarul duminică pe Facebook.

Potrivit lui Clotilde Armand, trebuie luate măsuri urgente din partea autorităţilor pentru comercializarea şi utilizarea lampioanelor. „Pentru că data viitoare s-ar putea să nu mai avem noroc”, a adăugat aceasta, potrivit Agerpres.

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seara la un bloc aflat în construcţie în Capitală, pe str. Parcului. Potrivit ISUBIF, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcţie.

Suprafaţa afectată de flăcări a fost de aproximativ 500 mp.

Editor : Liviu Cojan

Articol sursa: www.Digi24.ro

- Reclamă -

Pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclamă -

Ultimele articole