28.1 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Iohannis despre criza politică: Chestiunea guvernului nu este absolut deloc îngrijorătoare

Cele mai citite

”Chestiunea guvernului nu este absolut deloc îngrijorătoare”, a declarat joi președintele Klaus Iohannis, aflat într-o vizită oficială în Elveția, întrebat ce mesaj a transmis legat de criza politică de la București.

”Chestiunea guvernului nu este absolut deloc îngrijorătoare. Avem un guvern care merge mai departe, cu mine este și ministrul de externe”, a declarat el, în conferința comună susținută alături de omologul său, preşedintele Guy Parmelin.

Cei doi au discutat despre consolidarea relaţiei bilaterale, inclusiv a cooperării economice, cu accent pe domeniul investiţiilor, Elveţia ocupând locul 10 în clasamentul investitorilor din România.

Din perspectiva agendei europene, a fost abordată cooperarea pentru combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cadrul relaţiilor dintre Uniunea Europeană şi Confederaţia Elveţiană, precum şi contribuţia elveţiană la fondul de coeziune al Uniunii, respectiv operaţionalizarea celei de-a doua tranşe financiare elveţiene, destinate reducerii disparităţilor economice şi sociale în Uniune.

Discuţiile au inclus şi teme actuale de politică internaţională, cu accent pe evoluţiile politice şi de securitate din Vecinătatea Estică a Uniunii Europene și din regiunea Balcanilor de Vest.

Sursa: www.HotNews.ro

- Reclamă -

Pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclamă -

Ultimele articole