29.8 C
București
vineri, 17 septembrie 2021

Un rapper spune că fanii i-au smuls diamantul de 24 de milioane de dolari implantat în frunte în timpul unui concert

Cele mai citite

Celebrul diamant implantat în fruntea rapperului Lil Uzi Vert a fost smuls de fani în timpul unui concert care a avut loc în luna iulie, spune el.

Într-un interviu acordat publicației TMZ, Uzi a spus că fanii i-au smuls din frunte diamantul roz de 24 de milioane de dolari, în timpul unui concert pe care l-a avut în luna iulie.

„Am avut un concert la Rolling Loud, am sărit în mulțime și atunci mi l-au smuls”, a explicat Uzi, după care a adăugat că și-a recuperat ulterior piatra prețioasă, fără a oferi detalii.

În același interviu, el a explicat că a ales să-și implanteze diamantul valoros în frunte pentru că i s-a părut cel mai sigur mod de a-l păstra. „Mi s-a părut că altfel l-aș putea pierde”.

Uzi a spus că după concert diamantul a fost implantat la loc, fără probleme, și că acum totul este în regulă. Potrivit publicației citate, rapperul pare extrem de liniștit, având în vedere faptul că în februarie, vorbind cu fanii pe Twitter despre diamantul din frunte, a spus că îndepărtarea lui este riscantă și ar putea să îi pună viața în pericol.

 

 

Articol sursa: www.Digi24.ro

- Reclamă -

Pe același subiect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclamă -

Ultimele articole